Μενού
  • Α-
  • Α+

Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν απόψε Τρίτη (31/5) στο Survivor για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο στίβο μάχης, με τη δράση να λαμβάνει χώρα κυρίως στο νερό, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου. 

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Ντροπή, έλεος» - Τι απάντησε για το Survivor All Star

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα η Μπλε ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία με αποτέλεσμα η Κόκκινη ομάδα να ψηφίσει στο Συμβούλιο του Νησιού τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη που ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σύμφωνα με τα spoilers, τη δεύτερη ασυλία θα κερδίσουν και απόψε οι Μπλε, στέλνοντας ξανά τους Κόκκινους στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση και τα spoilers θέλουν την Μαίη Εμμανουηλίδου να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Τέλος, δεδομένου ότι ο Γιώργος Ταλάντσεβ έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, θα κληθεί να υποδείξει τρίτο παίκτη προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα και σύμφωνα με τα spoilers, θα βγάλει στον τάκο τη Στέλλα Ανδρεάδου. Δε μένει παρά να δούμε αν η πράξη θα επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA