Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κόντρες στο Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται σε αντιπαράθεση και στο επεισόδιο της Τρίτης (31/5). Ο Σπύρος Μαρτίκας «κόκκινο πανί» για ακόμη μια φορά και βρέθηκε στο στόχαστρο των μπλε, με τον ίδιο μάλιστα να ξεσπά και να ζητά από τον κόσμο να τον ψηφίσει να αποχωρήσει.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - «Κόκκινο πανί» και πάλι ο Μαρτίκας

Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Αρης Σοϊλέδης «ξεσκέπασαν» το σχέδιο που φαίνεται να ακολουθεί ο Σπύρος Μαρτίκας προκειμένου να μείνει στο παιχνίδι. 

Η ένταση όμως συνεχίστηκε και στον στίβο μάχης, καθώς οι Μπλε φάνηκε να ειρωνεύονται το σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα ενόψει της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του νησιού. Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, τελικά οι Μπλε συνέχισαν το σερί τους και κέρδισαν στέλνοντας τους κόκκινους σε ένα ακόμα Συμβούλιο του νησιού για μία κρίσιμη ψηφοφορία για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο σχέδιο Μαρτίκα ωστόσο αντέδρασε και η Μαίη Εμμανουηλίδου, την οποία ο συμπαίκτης Στάθης Σχίζας κατηγόρησε για τη στάση της, με την ομάδα της να «βλέπει» πονηριά πίσω από τα λεγόμενά της.  

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και τον Γιώργο Ταλάντσεβ να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και άρα να μην μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, οι κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν για τον δεύτερο υποψήφιο. Η κάλπη, λοιπόν, έφερε τη Μαίη Εμμανουηλίδου δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. Εν συνεχεία, ο Γιώργος Ταλάντσεβ υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια για την ομάδα του, τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA