Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το χθεσινό επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας έριξε και σήμερα Τετάρτη (1/6) τα βέλη του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη, οι οποίοι χθες αμφισβητούσαν τις προθέσεις του να βοηθήσει την ομάδα του και έφτασαν στο σημείο να πουν ότι αν μπορούσαν θα έβγαιναν στον τάκο για να τον διώξουν από το Survivor

Διαβάστε ακόμη: Βαλάντης: Ξέσπασε κατά του Survivor - «Μετάνιωσα, δεν έχω παράπονο από την παραγωγή, έχω θυμό - Ντροπή τους»

«Η άλλη έννοια της Ασημίνας είναι αν θα πάω εγώ ήρωας κάτω, που θα στηρίξω δύο κορίτσια. Κερδίζουν την ασυλία και ούρλιαζε στον πάγκο της "να δω τι θα κάνει ο Μαρτίκας"», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας σε συζήτησή του με τη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Στάθη Σχίζα.

«Έγινε πανδαιμόνιο στον πάγκο από την Ασημίνα. Αντί να χαρεί την ασυλία που κέρδισε η ομάδα της, ικανοποιείται με το τι διέξοδο ή κακό θα πάθει ο Μαρτίκας κι αν θα πάει στο Μεξικό ή δε θα πάει. Αντί να χαρούν το ταξίδι τους στο Μεξικό, ικανοποιούνται στην ιδέα ότι δε θα πάει ο Μαρτίκας στο Μεξικό. Ασημίνα μου αλίμονο αν περιμέναμε από το Survivor για να πάμε στο Μεξικό μια μέρα», συνέχισε να λέει στην προσωπική του συνέντευξη.

Τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας δε δίστασε να τους αποκαλέσει «τσάμπα μάγκες», λέγοντας χαρακτηριστικά: 

Βγήκαν η Ασημίνα κι ο Άρης να πούνε με μεγάλη έπαρση θα βγούμε μαζί στον τάκο για να σε διώξουμε. Μόλις ηρέμησαν και κατάλαβαν ότι μπορεί να μην είναι καλή ιδέα αυτή που είπανε, το πήραν πίσω. "Αχ ναι, να το σκεφτούμε, να το συζητήσουμε με την ομάδα, να το σκεφτούμε". Έχω πεθάνει στο γέλιο. Αυτοί είναι οι τσάμπα μάγκες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA