Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ, θα μεταδοθούν στην πλειονότητά τους από συνδρομητικά κανάλια και όχι από την ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο για διακοπές με την οικογένειά του ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς

Ετσι, οι αγώνες του Μουντιάλ σύμφωνα με το typologies.gr, θα μεταδοθεί κατά βάση από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+, η οποία θα προβάλει τους 32 από τους 64 αγώνες έναντι συνδρομής, ενώ οι υπόλοιποι 32 θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1 και το Μακεδονία TV. Μέχρι σήμερα η ΕΡΤ ήταν εκείνη που κατοχύρωνε τα δικαιώματα του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου και τα έδειχνε ζωντανά και ελεύθερα από τα τρία κανάλια της. Μάλιστα, στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 είχαν γίνει και τα εγκαίνια της Υβριδικής ΕΡΤ, της υπηρεσίας που άνοιξε τον δρόμο για το ERTFlix.

Η είδηση όπως ήταν λογικό προκάλεσε την οργή των φίλων του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που βλέπουν ότι μία από τις αγαπημένες τους... ελεύθερες συνήθειες πλέον δεν θα είναι δωρεάν, αλλά με αντίτιμο! Να σημειωθεί ότι ήδη το πρωτάθλημα Ελλάδας (Super League), αλλά και τα υπόλοιπα διεθνή προβάλλονται μόνο από συνδρομητικά κανάλια με το μπάτζετ για τους ποδοσφαιρόφιλους να γίνεται όλο και πιο ακριβό και το τηλεοπτικό τοπίο όλο και πιο σύνθετο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA