Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι κανόνες άλλαξαν αυτή την εβδομάδα στο Survivor δεδομένου ότι το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει στην τελική ευθεία πριν γίνει ατομικό με τις ατομικές ασυλίες να καταργούνται και οι δύο ομάδες να αγωνίζονται πλέον για τρεις ασυλίες σε εβδομαδιαία βάση.

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και κατάφερα να το ξεπεράσω»

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/6) οι Μπλε νίκησαν για ακόμα μία φορά στο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα να στείλουν τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη της εβδομάδας. Από την κάλπη αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας,  ο οποίος να σημειώσουμε ότι είναι η δέκατη φορά που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Απόψε Τρίτη (7/6) Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και σύμφωνα με τα spoilers, θα γίνει η ανατροπή και η κόκκινη ομάδα θα νικήσει στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να παρευρεθεί στο Συμβούλιο του Νησιού ως παρατηρητής των εξελίξεων μετά από τόσο καιρό.  

Εκεί, οι Μπλε θα ψηφίσουν το δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη της εβδομάδας που σύμφωνα πάλι με τα spoilers, θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου με το πρώην ζευγάρι να κοντράρεται πλέον για την παραμονή του στο Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA