Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor που προβλήθηκε τη Δευτέρα (6/6) ο Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για ποιο λόγο δεν επέλεξε να πάρει τον Άρη Σοϊλέδη στην κόκκινη ομάδα και προτίμησε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή με εκείνον να εξηγεί πως δεν ήθελε να «πουλήσει» τα μέλη της ομάδας του που έχουν περάσει τόσα παρά μόνο να ενισχύσει το γυναικείο κομμάτι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την ασυλία απόψε - Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η απάντησή του μάλλον δεν έπεισε τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία στην αρχή του αποψινού επεισοδίου «έκραξε» τον Στάθη Σχίζα, λέγοντας πως η κίνησή του ήταν καθαρά θέμα στρατηγικής και ότι φοβήθηκε μην καπελωθεί από τον Άρη Σοϊλέδη και τελικά, βγει υποψήφιος για αποχώρηση.

«Στο Συμβούλιο, όπως είχα πει, ναι, θα έβγαινε ο Σπύρος, αλλά συζητήσαμε και γιατί χάνει ακόμα η κόκκινη ομάδα. Γιατί; Γιατί δεν μπήκε ο Άρης στην κόκκινη ομάδα. Ο Στάθης δεν είχε ακριβώς σοβαρό λόγο και δικαιολογία να απαντήσει γιατί δεν επέλεξε τον Άρη. Ήθελε να ενισχύσει το γυναικείο κομμάτι. Παίρνεις τον άνθρωπο που θα σου ενισχύσει την ομάδα κι έχει πολλούς πόντους, που είναι ο Άρης. Το έκανε επειδή δεν ήθελε να τον επισκιάσει ο Άρης. Προτιμούσε να τον έχει αντίπαλο και να τον κερδίσει, αν τον κερδίσει, παρά να τον έχει στην ομάδα του και να εξαφανιστεί εκείνος από τον χάρτη», είπε αρχικά η παίκτρια της Μπλε ομάδας. 

«Δεν μπορούσα να καταλάβω τι λέει. Ότι αν έπαιρνε ο Άρης, θα ήταν πάλι κοντά με τον Τάλα και τη Μαίη όπως όταν ήταν όλοι μαζί στην παλιά κόκκινη ομάδα. Δεν στέκει. Δεν έπαιξες έξυπνα. Σκέφτηκες το εγώ σου για να μην σε καλύψει ο Άρης και χαθείς ως αρχηγός, ως καλός παίκτης. Εγώ πιστεύω ότι ήταν μέσα και το κομμάτι και της ψηφοφορίας και της στρατηγικής, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Που ζεις; Τρεις αγώνες είναι η ασυλία, άρα, τρεις αγώνες είναι για το παιχνίδι και τον τάκο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA