Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται απόψε Τρίτη (7/6) για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor με τους Μπλε να έχουν κερδίσει ήδη την πρώτη στο χθεσινό επεισόδιο.

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και κατάφερα να το ξεπεράσω»

Ο στίβος μάχης για ακόμα μία φορά έχει τις δυσκολίες του και ένα σημείο όπου οι παίκτες πρέπει να κατεβαίνουν από ένα ύψωμα καθισμένοι πάνω σε μια σανίδα αποδείχθηκε παγίδα για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έχασε τη ισορροπία και έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι.

Οι συμπαίκτες του, αλλά και ο Γιώργος Λιανός τρόμαξαν με τον παρουσιαστή να σφυρίζει αμέσως, ώστε να διακοπεί η αναμέτρηση και να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη της κόκκινης ομάδας. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας, τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, όπως ανέφερε στην πορεία του επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός χωρίς να «φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό». 

Τη θέση του στην εν λόγω αναμέτρηση εναντίον του Νίκου Γιάννη πήρε ο Στάθης Σχίζας, ενώ όταν αργότερα ο Σπύρος Μαρτίκας γύρισε στο στίβο μάχης, είπε ότι πήγε στα επείγοντα, έκανε αξονική και ο αυχένας του είναι μια χαρά, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί σήμερα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA