Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor για 10η φορά διατηρεί την καλή του διάθεση και υπόσχεται να κάνει έργα στο Κερατσίνι.  Λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας, ο Σπύρος Μαρτίκας μοιράστηκε τις σκέψεις του με την κάμερα του Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Σοκαριστική πτώση για τον Σπύρο Μαρτίκα - Προσγειώθηκε με το κεφάλι

«Δέκατη φορά υποψήφιος. Δεν ξέρω τι να πω, τι να σχολιάσω. Αναμενόμενο βέβαια και δικαιολογημένο απόλυτα. Το κοινό, βλέπει και κρίνει. Καταλαβαίνει και κρίνει δίκαια. Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω κανέναν πλέον γιατί όταν το έκανα δεν εκτιμήθηκε κιόλας. Τώρα, αν εγώ θέλω να φύγω ή θέλω να παραμείνω ακόμα, δεν εξαρτάται από τη δική μου επιθυμία. Εξαρτάται από το πόσο οφείλω να σεβαστώ την απόφαση του κοινού έστω και για 10η φορά. Εγώ θα σταθώ δίπλα στον κόσμο που με στηρίζει, όσο με στηρίζει και για όσο πάει. Στο τέλος, ένας τελικός με ένα έπαθλο αξιοσέβαστο για κάποιους που θα το εκτιμήσουν και θα το αξιοποιήσουν και όχι να το εκμεταλλευτούν μόνο για προσωπικές πολυτελείς στιγμές. Όπως έχουν αναφέρει πολλοί ότι θα το καταναλώσουν. Και σαφώς, αν τελικά, ο κόσμος αποφασίσει ποιος θα είναι ο νικητής, εγώ πίσω σε αυτό τον κόσμο, με την υποχρέωση που νιώθω, δεν θέλω να γυρίσω με άδεια χέρια. Στην πόλη του Κερατσινίου που αγαπώ και λατρεύω» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας και έδωσε την υπόσχεση γι’ άλλη μια φορά πως θα βοηθήσει την πόλη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA