Μενού
  • Α-
  • Α+

Το My Style Rocks ήταν το θέμα συζήτησης σήμερα Τετάρτη (8/6) στη Super Κατερίνα, το οποίο, όπως όλα δείχνουν επιστρέφει του χρόνου στον ΣΚΑΪ, αλλά μια ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο στάθηκε αφορμή για να παρεξηγηθούν για ακόμα μια φορά on air οι δυο τους. 

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Το προσκλητήριο γάμου κοστίζει 200 ευρώ - «Καρφί» του Μικρούτσικου

Αναλυτικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο εάν προτιμά για παρουσιάστρια του παιχνιδιού την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού αυτά είναι τα δύο ονόματα που φέρονται να έχουν πέσει στο τραπέζι. 

«Εσύ, δεν σε υποτιμώ με το να σου δώσω μια τέτοια εκπομπή», της απάντησε ο Μικρούτσικος, αλλά παρά τη διευκρίνιση, η απάντηση της παρουσιάστριας έδειξε ότι την πείραξε και ότι το θεωρεί υποβιβασμό. «Τώρα κάνω το πρωινό και θέλεις να κάνω το "My Style Rocks";», τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άλλα τα μάτια του λαγού, άλλα της κουκουβάγιας. Θέλω να σου πω με άλλα λόγια, καμία από τις δύο! Δεν το κατάλαβες; Πρέπει να το κάνω τόσο λιανά; Τα θες πενηνταράκια; Λοιπόν, καμία», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προσθέτοντας - μεταξύ άλλων - ότι «Το έκανα για να αποφύγω να μην φαίνομαι δηλητηριώδης. Γιατί τα παίρνεις τόσο προσωπικά;».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε ότι τον πειράζει και έληξε εκεί η παρεξήγηση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA