Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κλισέ φράση του τηλεοπτικού ρεπορτάζ «κινούμενη άμμος» ταιριάζει γάντι στον ΣΚΑΪ. Όπου αναμένονται και οι περισσότερες αλλαγές στην ψυχαγωγία την επόμενη σεζόν. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε το προβάδισμα για την παρουσίαση του «My Style Rocks» αλλά λογάριαζε χωρίς την influencer… Τα δεδομένα τώρα έχουν αλλάξει και φαβορί τώρα για τη θέση της οικοδέσποινας στο ριάλιτι μόδας είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και αυτό γιατί η διαφαινόμενη εκλογική αναμέτρηση του φθινοπώρου πάει πίσω αρκετά προγράμματα στο Φάληρο. Έτσι ενώ το αρχικό πλάνο προέβλεπε «Μy Style Rocks» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το φθινόπωρο όσο δηλαδή η Παπαγεωργίου θα είναι στα εξωτικά Κανάρια Νησιά για τα γυρίσματα του νέου dating reality «Love Island» μάλλον το ριάλιτι μόδας του Ατζούν θα βγει από Γενάρη.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Η on air παρεξήγηση με Ανδρέα Μικρούτσικο: «Γιατί τα παίρνεις τόσο προσωπικά;»

Και θα το παρουσιάζει η Ηλιάνα έχοντας στην κριτική επιτροπή την μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου. Επίσης για την επιτροπή έχουν συζητήσει και ο Στέλιος Κουδουνάρης αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς. Το παρασκήνιο λέει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε κάθε περίπτωση ήθελε να αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ και στο β’ μισό της επόμενης σεζόν και έτσι το πρότζεκτ μόδας έρχεται σε ιδανικό χρόνο. Όσο για το τι θα κάνει η Σπυροπούλου; Ίσως συνεχίσει το «Κάτι Ξαναψήνεται» αν και ο Ατζούν έχει στο κανάλι του, το TV8 της Τουρκίας ένα ακόμη μαγειρικό ριάλιτι, το οποίο έχει προτείνει επίσης στο κανάλι του Φαλήρου.

H κόντρα ψυχαγωγίας – ενημέρωσης

Πολύς λόγος για τη ζώνη 10.00 – 12.00 του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ που εδώ και χρόνια περιλαμβάνει αμιγή ενημερωτική εκπομπή. Ίσως αυτό αλλάξει… Στο παρασκήνιο δίνεται μεγάλη «μάχη» μεταξύ στελεχών της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας για την αλλαγή της φυσιογνωμίας. Οι μεν ενημερωτικοί λένε πως δεν γίνεται η ζώνη να αλλάξει εν’ όψει εκλογών οι δε του προγράμματος απαντούν «Η ψυχαγωγία φέρνει τα λεφτά». Το γόρδιο δεσμό θα επιλύσει η σειρά κυρία του συγκροτήματος του Φαλήρου η διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη.

Μένει στην Παιανία η Πόπη

Συνεχίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την επόμενη (εκλογική) χρονιά η Πόπη Τσαπανίδου. Παρά τις όποιες διαφορετικές οπτικές υπήρξαν ενδεχομένως  στις αρχές της σεζόν, οι γωνίες λειάνθηκαν και η απόλυτη εξομάλυνση ήρθε την περίοδο της έναρξης του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας. Το ραντεβού έγινε μεταξύ των δύο πλευρών πριν λίγες μέρες και συμφωνήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας. Θα υπάρξει λίφτινγκ στην εικόνα του δελτίου από τη νέα σεζόν σε σήματα και γραφικά. Αντίθετα ανοιχτό παραμένει το θέμα της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα καθώς ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί με κατεύθυνση τον ΣΚΑΪ.

ΕΡΤ καλούν Μαλέσκου και Γκουντάρα

Η ΕΡΤ έχει γίνει ελκυστική. Λογικό αφού έχει καταφέρει να μπει ξανά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού με τον ημερήσιο μέσο όρο τηλεθέασης της ΕΡΤ1 να ξεπερνά κάποιες ημέρες της εβδομάδας αυτόν του Open. Ακούστηκαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής τα ονόματα της Ιωάννας Μαλέσκου, του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα ωστόσο η αλήθεια είναι πως στην ουσία έγιναν διερευνητικές επαφές εκ μέρους των παρουσιαστών σε στελέχη. Τους εξηγήθηκε η διαδικασία: Πως πρέπει μέσω εταιριών παραγωγής να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για προτάσεις και στη συνέχεια αυτές θα εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο. Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να ενταχθούν οι τρεις αυτοί παρουσιαστές στο δυναμικό της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι σχεδόν μηδενικές. Παιχνίδι και μεταγραφικός ντόρος να γίνεται… Πάντως ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχει δεχθεί ήδη πρόταση από την Κατερίνα Καινούργιου για να επιστρέψει στην εκπομπή της.

Ένταση στο «Happy Day»

Ένταση ακούγεται ότι προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο «Happy Day» μεταξύ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Δημήτρη Παπανώτα. Ο δεύτερος με το επιχείρημα πως δέχθηκε πρόταση από άλλη εκπομπή φέρεται να ζήτησε αύξηση των αποδοχών του για την επόμενη σεζόν κάτι που ωστόσο δεν είναι εφικτό καθώς έχει ήδη προϋπολογιστεί το μπάτζετ της εκπομπής για τη σεζόν 22’ – 23’. Οι πληροφορίες λένε για «ψυχρή σχέση» μεταξύ των δύο παρουσιαστών και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον της συνεργασίας τους. Υπενθυμίζεται πως παρόμοιο σκηνικό είχε επαναληφθεί το καλοκαίρι του 2019. Ο Δημήτρης Παπανώτας τότε αποχώρησε για να ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα ωστόσο στο τέλος εκείνης της σεζόν τον Ιούνιο του 2020 έδωσε και πάλι τα χέρια με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να επιστρέψει στην εκπομπή της. Πάντως μεγάλες αλλαγές δεν αναμένονται στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha που κρατά τα ηνία της τηλεόρασης.

Το ξανασκέφτεται η Δέσποινα;

Άρχισε το βράδυ της Τετάρτης το πρόμο του δεύτερου βασικού προγράμματος του Alpha στη μυθοπλασία για την επόμενη σεζόν. Της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και περιγράφει τα παρασκήνια στα μπουζούκια της επαρχίας της δεκαετίας του 1990. Είχε γίνει και κινηματογραφική επιτυχία το 1999 με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή και την Αθηνά Μαξίμου. Και βέβαια είχε ξεχωρίσει και το τραγούδι από τη φωνή της Δήμητρας Παπίου που στη σειρά θα ερμηνεύσει η Γιώτα Νέγκα. Σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη. Στη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή είχε προταθεί ρόλος αλλά αρχικά αρνήθηκε. Τώρα οι πληροφορίες λένε πως το ξανασκέφτεται όχι όμως για μόνιμη συμμετοχή στη σειρά αλλά για μια μεγάλη γκεστ εμφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA