Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική Καλλιόπη από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα» για το τι την έκανε να πει το «ναι», πώς φαντάστηκε το ρόλο της Καλλιόπης, τη σχέση της με τον χρόνο και τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη.

Διαβάστε ακόμη: Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη» - Τι ευχήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη

«Όταν πρωτοάκουσα τον τίτλο της σειράς είπα "εδώ έχουμε κάτι που κάνει μπαμ". Μετά έχει να κάνει με τη βεντέτα, κάτι που όλους μας ιντριγκάρει γιατί γίνεται αυτό, γιατί οι άνθρωποι σκοτώνονται και κυνηγούν τον θάνατο, γιατί ποτίζονται με μίσος, γιατί σκέφτονται παράλογα. Ήταν οι ηθοποιοί που άκουσα ότι θα παίξουν. Εγώ και ο Ορφέας νομίζω, ήμασταν από τους τελευταίους που κλείσαμε να παίξουμε στη σειρά. Ήταν να γίνει. Εγώ ήρθα από Νέα Υόρκη για λίγο για να ξεκουραστώ από την καραντίνα εκεί και έπεσα πάνω στην καραντίνα της Ελλάδας», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Όσον αφορά το ρόλο της στο «Σασμό», εξήγησε ότι «Ο ρόλος της Καλλιόπης δεν είναι τόσο ανεπτυγμένος στο βιβλίο. Είναι πολύ λίγα τα στοιχεία που δίνει ο σεναριογράφος. Οπότε, ο σεναριογράφος, ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός που θα την ενσάρκωνε είχαν μεγάλη ελευθερία. Ήθελα να δείξω το είδος αυτό της στιβαρής γυναίκας της Κρήτης μέσα από την Καλλιόπη».  

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως «το να συμπρωταγωνιστώ με τον γιο μου είναι από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής μου, είναι καταπληκτικό. Δε βλέπω την ώρα να πάω στη δουλειά. Νιώθω σα να πηγαίνω στο σπίτι μου».

Στη συνέχεια η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε και ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια της σειράς, εκφράζοντας την ελπίδα πως «η αντίδραση της Καλλιόπης στην επανένωση Αστέρη και Αργυρούς θα είναι πιο ήπια και θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ». 

Ξεκαθάρισε πως ο χρόνος που περνάει είναι φίλος της. «Δεν με απασχολεί η εξωτερική μου εικόνα. Η μακιγιέζ μου μου λέει ότι λένε πως τα έχω κάνει όλα. Δεν έχω κάνει τίποτα, ας λένε ό,τι θέλουν, δεν πειράζει. Εγώ πιστεύω ότι κάθε επάγγελμα και κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του κόκκινη γραμμή, η δική μου βρίσκεται κάπου άλλου απ’ ό,τι θα βρισκόταν σε ένα μοντέλο ή μια κοπέλα που βγαίνει στην πίστα. Εμείς που πρέπει να μιμούμαστε τη ζωή και την αλήθεια της και τα συναισθήματά της, πρέπει να είμαστε περισσότερο συμβιβασμένοι με το χρόνο που περνά. Επειδή είμαι και μητέρα, είμαι εντελώς συμβιβασμένη με τον χρόνο. Ο χρόνος είναι φίλος γιατί βλέπω και το γιο μου να μεγαλώνω. Θέλω να πάω 90 χρόνων και να έχω και μαγκούρα! Εγώ θέλω να ζήσω. Όταν σκέφτεσαι έτσι, δεν έχεις άγχος με το χρόνο», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τη Γεωργία Κρασσά, τη σύζυγο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, την οποία αποκάλεσε την κόρη που δεν είχε. 

«Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα του γιου μου μου φάνηκε πολύ οικεία. Κάτι που ήξερα, ένα υλικό που ίσως έχω και εγώ και το έχω δει στην οικογένεια μου. Ο τρόπος που ανατράφηκε η Γεωργία είναι ο τρόπος που ανάθρεψα και εγώ την οικογένεια μου. Έχει αρχές αυτό το κορίτσι. Είναι η κόρη μου τώρα! Γέννησα ένα παιδί, αλλά έχω πολλά παιδιά βαφτιστήρια. Η Γεωργία είναι η κόρη που δεν είχα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA