Μενού
  • Α-
  • Α+

Το GNTM 5 επιστρέφει τη νέα σεζόν Star, με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, πλήρως ανανεωμένο και μόνο για κορίτσια από 18 ετών και άνω. Εκτός από τη Βίκυ Καγιά, στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται και ο Γιώργος Καράβας, αλλά και ο Τάσος Σοφρωνίου. Οπως έγινε γνωστό όμως, guest κριτής θα είναι το μοντέλο κυπριακής καταγωγής με τα χαρακτηριστικά φρύδια, Σοφία Χατζηπαντέλη. Το μοντέλο θα είναι special guest κριτής και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν.Το Breakfast @Star εξασφάλισε αποκλειστικά δηλώσεις από όλα τα νέα μέλη της επιτροπής, ενώ αποκάλυψε και τη φετινή coach που θα είναι η στυλίστρια Ελενα Γαλύφα, η οποία θα έχει τον ρόλο της υποδοχής των νεαρών μοντέλων και των οικογενειών τους πριν να βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 5: «Εκλεισε» ο τρίτος κριτής του ριάλιτι μόδας - Είναι γνώριμος από τα παλιά

«Είμαι το αγχολυτικό τους λίγο πριν συναντήσουν τους 4 κριτές» είπε η Έλενα Γαλύφα, για τους οποίους δήλωσε ότι δένουν πολύ καλά. Η δε Σοφία Χατζηπαντέλη δήλωσε ότι αναζητά το μοντέλο εκείνο που θα κάνει τη διαφορά.

«Είναι σαν μην πέρασε μια μέρα, είναι πολύ συγκινητικό. Το είχα βγάλει από πάνω μου αλλά χαίρομαι που ξαναγύρισε» είπε η Βίκυ Καγιά. Ανακοίνωσε δε αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Έτσι μας σύστησε το Family room στο οποίο hostess για να υποδέχεται τα υποψήφια μοντέλα θα είναι η Έλενα Γαλύφα. «Με χαροποιεί ιδιαίτερα, θα ανταποκριθώ στο έπακρο» είπε ο Γιώργος Καράβας για τον νέο του ρόλο

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή σπουδάζει μάρκετινγκ και είναι διεθνούς φήμης μοντέλο. Η ίδια ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα κίνημα υπέρ της τριχοφυίας, το οποίο έχουν αγκαλιάσει αρκετές διάσημες προσωπικότητες όπως η Πάρις Τζάκσον. Μέσα από τις δηλώσεις στο αμερικανικό Harpersbazaar, η Σοφία Χατηπαντελή εξηγεί γιατί το λάβαρό της είναι τα εντυπωσιακά πυκνά της φρύδια, τα οποία τα κληρονόμησε από τη μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CdVuxd1IrdW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σοφία είναι φυσική ξανθιά, ενώ όπως παραδέχτηκε, το Youtube στάθηκε αφορμή για να πειραματιστεί με τα φρύδια της. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 περιοδικά παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair, ενώ έχει δουλέψει για μεγάλες επωνυμίες μόδας, μεταξύ εκείνων η Chanel και η Fenty Beauty.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA