Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τετάρτη (15/6) η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από τον «αέρα» του «Love It» την Κατερίνα Καραβάτου για τη στήριξη που της έδωσε σε συνέντευξή της στο «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, αλλά και παράλληλα, να στείλει το δικό της μήνυμα προς όσους της σχολιάζουν εδώ και πολύ καιρό με κακεντρέχεια.

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Είχα πει στην Ιωάννα Μαλέσκου πως έβγαζε... ξινίλα

«Είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που μίλησαν για εμένα, όλο αυτό το διάστημα και τι δεν έχω ακούσει, δύσκολα, όμως, κάποιος το λέει και την ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου. 

Εξήγησε στη συνέχεια πως «Όσο εξελίσσεσαι σε αυτό το οποίο κάνεις, μαθαίνεις, κρατάς αυτά, τα οποία σε κάνουν καλύτερο και προχωράς. Δε σημαίνει ότι δε θα κάνεις και λάθη. Επειδή εύκολα σταυρώνουμε ανθρώπους και επειδή είναι πολύ εύκολο και το καταλαβαίνω γιατί μπαίνω πολλές φορές στη θέση πολλών ανθρώπων που θέλουν κάτι να πουν και σου λέει "ποιον μπορώ να στοχοποιήσω; Κάπου λίγο να το βγάλω αυτό ή να αποδομήσω έναν άνθρωπο;". Καλώς κάνετε αυτό που κάνετε εσείς που το κάνετε, να ξέρετε, όμως, ότι οι άνθρωποι δεν αποδομούνται όσο και αν προσπαθείτε, αν έχουν ισχυρές προσωπικότητες και τα έχουν καλά με τον εαυτό τους. Από εκεί και πέρα, ουδείς και ουδεμία τέλειος και τελεία θα βάλω αμέσως. Δεν το προσωποποιώ».

«Με αφορμή αυτά που ακούω εγώ για μένα, αν ανακουφίζεστε γράφοντας σκληρές, άσχημες, αρνητικές κριτικές ή τοποθετούμενοι εσείς που μιλάτε επαναλαμβανόμενοι στο ίδιο μοτίβο χωρίς καν να γνωρίζετε έναν άνθρωπο, είναι οκ. Είμαι καλά αν ανακουφίζεστε κι εσείς κι είναι πολλοί άνθρωποι καλά. Από την άλλη, όμως, να ξέρετε ότι όλο αυτό επιστρέφεται. Αν είστε οκ εσείς με τον εαυτό σας, τότε είναι οκ και οι άλλοι», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA