Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική χαρακτηρίζουν τη σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες», η οποία όσο πλησιάζει στο φινάλε της χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό πολύ δυνατές στιγμές. Μετά τον θάνατο του Θανάση, το Διαφάνι έχει βυθιστεί σε θλίψη κι οι ηθοποιοί για ακόμα μία φορα μας χάρισαν μοναδικές ερμηνείες.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η ανάρτηση για τη συγκινητική σκηνή του δάσκαλου στη σειρά

Η Παγώνα, ο Δούκας και ο Μελέτης στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας το βράδυ της Πέμπτης (16/6) χάρισαν στο κοινό μοναδικές ερμηνείες, μετά και τον θάνατο του Θανάση που λύγισε το Twitter. Ο Μελέτης ωστόσο έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και το Twitter τον αποθέωσε. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποδεικνύει στο μέγιστο το υποκριτικό του ταλέντο και στο τελευταίο επεισόδιο, ο χαρακτήρας του συνελήφθη ως συνεργός για τις δολοφονίες στο βουνό. Ο Μελέτης ομολόγησε μόνος του, κατήγγειλε τον Ακύλα και προφυλακίστηκε μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη, με τους χρήστες του Twitter να τον αποθεώνουν για το ταλέντο του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επειδόσιο της Δευτέρας (20/6)

Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (20/6) στις 22:30 στον ANT1 η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος όμως δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του, ενώ η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενόχων του για το Γιάννο, ενώ ο Σταματάκης κάνει μία απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Ο Σέργιος πιάνει στα πράσα τους γονείς του και η Ζωή επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA