Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» τα γυρίσματα της οποίας για την πρώτη σεζόν έχουν ολοκληρωθεί, με τους χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι με απίστευτες αποκαλύψεις και δραματικές στιγμές. Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο τηλεοπτικός «Γεράσιμος» έδωσε και ένα spoiler για το τέλος του ρόλου του στη δραματική σειρά του Alpha.

Διαβάστε ακόμη: Η πόρτα Καραβάτου - Ηλιάκη από το Mega, η αγωνία του Μουτσινά και το φινάλε μέσα στο αίμα του Σασμού

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

https://www.instagram.com/p/Ce-wALDLCdU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της εικόνας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Eνα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA