Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα της Δευτέρας (20/6), η οποία αποκάλυψε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ απάντησε και για μια πιθανή συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Λένη: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το «Super Κατερίνα» στον «αέρα» και άφησε άφωνη την Καινούργιου

«Είμαι πολύ περήφανη για όλη την πρωινή ζώνη. Δεν βγαίνω χωρίς τον Ανδρέα. Μπορώ να σας πω από όσο γνωρίζω  ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνεχίσει μαζί μας. Τον αγαπάω, είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, τα δύο αυτά χρόνια με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην εξέλιξη μου και στην εξέλιξη της εκπομπής, είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο, οπότε μόνο τιμή μπορώ να νιώθω».

Οσο για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και για μία πιθανή συνεργασία τους την επόμενη σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Πού να ξέρω εγώ, μακάρι, τον λατρεύω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA