Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι «Αγριες Μέλισσες» και  ο «Σασμός» αποτελούν δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει και από τα νούμερα τηλεθέασης που είναι ιδιαίτερα υψηλά. Το φινάλε των δύο σειρών του ΑΝΤ1 και του Alpha αντίστοιχα, πλησιάζει με τους ιθύνοντες των καναλιών, να έχουν στόχο να μην πέσει το ένα απέναντι από το άλλο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του reality επιβίωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το μεγάλο φινάλε της σειράς «Αγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1, έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, προγραμματίζεται για την Πέμπτη 7 Ιουλίου. Πρόκειται για διπλό επεισόδιο, συνολικής διάρκειας τριών ωρών, το οποίο εξετάστηκε να «σπάσει» σε δύο ημέρες, αλλά το πιθανότερο είναι να μεταδοθεί ενιαίο.

Το επίσης πολυαναμενόμενο φινάλε του «Σασμού» για την πρώτη σεζόν στον Alpha δεν θα συμπέσει με τις «Αγριες Μέλισσες». Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο επεισόδιο από την κρητική βεντέτα στην Ανω Ποριά αναμένεται να μεταδοθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA