Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής πέρασαν από χίλια κύματα μέχρι να φτάσει η στιγμή που ένωσαν τις ζωές τους για πάντα. Παρά τα όσα συνέβησαν, η Δρόσω αποφάσισε να συγχωρέσει τον αγαπημένο της και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/6) στις «Αγριες Μέλισσες» το ζευγάρι παντρεύτηκε και το Twitter γιόρτασε με τη χαρά τους.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Σασμός: Αυλαία για τις δύο επιτυχημένες σειρές - Πότε θα προβληθεί το φινάλε τους

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/6)

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί την Τρίτη (28/6) στις 22:30 στον ANT1. Το γλέντι για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως γίνεται σε κλίμα χαράς και ευτυχίας. Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδρασή του, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του. Ο Δούκας με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Η Μυρσίνη θα ανακαλύψει κάτι από το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που θα τη σοκάρει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA