Μενού
  • Α-
  • Α+

Την άποψή της για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρέπει να την αφήσουν να διαχειριστεί την κατάσταση μόνη της και να πάρει τις αποφάσεις της. «Σε αυτά που ενδιαφέρουν εμένα. Η Μαλέσκου θα πάει με τον Λιάγκα;», αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενημερώθηκε από το ακουστικό ότι πιθανολογείται πως η Φαίη Σκορδά θα φύγει από τον ΑΝΤ1 έπειτα από εννέα χρόνια.

Διαβάστε ακόμηΦαίη Σκορδά: Πώς «στράβωσε» το deal με τον ΑΝΤ-1 - Ετοιμος για τον «Σασμό» ο Καφετζόπουλος

«Εγώ δεν ξέρω, διαβάζω και να τοποθετηθώ παρόλο που είναι απέναντι. Θεωρώ ότι είναι άκομψο αυτό που γίνεται στη Φαίη τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή μπορεί να θέλει να πάρει μία απόφαση για τους Χ, Ψ λόγους να κάνει κάτι τελείως μόνη της. Δεν μπορώ να βλέπω την απέναντι εκπομπή, καμιά φορά τη βλέπω στο YouTube για να δω τι κάνουν. Όλο αυτό που γίνεται, ότι ο ένας φεύγει, ο άλλος μένει, δεν είναι ωραίο και για την ίδια. Οπότε ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός. Χωρίς να φταίει η ίδια. Η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα. Αυτό», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA