Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού Survivor, αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης - γράφοντας ιστορία στα χρονικά του - ύστερα από δώδεκα που φορές που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε την ατομική ασυλία και ήρθαν όλα «τούμπα» στις υποψηφιότητες

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου έχει στην αγκαλιά του τη Βρισηίδα Ανδριώτου. 

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως το ειδύλλιο μεταξύ τους που αναπτύχθηκε στην πορεία του παιχνιδιού, απασχόλησε ιδιαίτερα τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους συμπαίκτες τους. 

«Η διαχείριση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου!! Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου!!», έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CfWY2r6IMSV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου έσπευσε να σχολιάσει, γράφοντας πως «Όταν μια πόρτα κλείνει μια άλλη πάντα ανοίγει. Περιμένω πώς και πώς την αγκαλιά σου…» και εκείνος της απάντησε «δεν θα αργήσει» αυτή η στιγμή, δείχνοντας πως μάλλον τελικά το ειδύλλιο θα έχει συνέχεια και εκτός Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA