Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor από τον Άγιο Δομίνικο θα παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές όπου οι τέσσερις φιναλίστ Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου, Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης δεν θα μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους πριν εγκαταλείψουν την καλύβα που ήταν το σπίτι τους τόσους μήνες και πάρουν το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Full in love απολαμβάνουν τις διακοπές τους μετά το Survivor

Φυσικά, δεν θα λείψει και το αγωνιστικό κομμάτι αφού απόψε θα παλέψουν για τις τελευταίες δύο ασυλίες του φετινού κύκλου. Όποιοι τις κερδίσουν, θα έχουν εξασφαλίσει δύο θέσεις στον ημιτελικό που θα προβληθεί αύριο Τρίτη (5/7) από το Γαλάτσι. Οι άλλοι δύο παίκτες θα τεθούν στη δικαιοδοσία των τηλεθεατών που θα κληθούν να ψηφίσουν ποιος θέλουν να είναι στην τελική τριάδα του ημιτελικού και ποιος να αποχωρήσει.  

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers, οι δύο παίκτες που θα κερδίσουν απόψε μια θέση στον ημιτελικό του Survivor θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας, ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα κληθεί να αποφασίσει εάν θέλει να δει δίπλα τους την Ασημίνα Χατζηανδρέου ή τη Μαίη Εμμανουηλίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA