Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε τελικά την Κυριακή (3/7) από το Survivor, με αποτέλεσμα ο Στάθης Σχίζας να κερδίζει μια θέση στην τελική τετράδα και να διεκδικεί πλέον μια θέση στους ημιτελικούς. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν απόψε την ασυλία και το εισιτήριο για τον Ημιτελικό

Στο αποψινό επεισόδιο ο Στάθης Σχίζας δεν έκρυψε πως του λείπει η Σταυρούλα καθώς θα ήθελε να είναι μαζί της στην τελική τετράδα αφού είναι μία από τις φίλες του μέσα στο παιχνίδι. 

«Είναι η πρώτη μέρα που ξυπνάω σήμερα στην παραλία και λείπουν πλέον και επίσημα όλοι οι φίλοι μου. Η Σταυρούλα ήταν η τελευταία μου φίλη που είχε παραμείνει στο παιχνίδι και με τα άλλα παιδιά μιλάω, αλλά δεν έχω σίγουρα τη σχέση που είχα με τα παιδιά που έχουν φύγει. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει στην τετράδα, αλλά ταυτόχρονα νιώθω και λίγο περίεργα γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι με την Σταυρούλα στην τετράδα, αλλά εν τέλει έπρεπε να προχωρήσει ο ένας. Αυτό με στεναχώρησε, αλλά έτσι δυστυχώς είναι το παιχνίδι», είπε στην προσωπική του συνέντευξη ο παίκτης.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Στάθης Σχίζας εξομολογήθηκε πως ενόψει της αναχώρησής των τεσσάρων φιναλίστ από την παραλία και της επιστροφής τους στην Ελλάδα, στενοχωρήθηκε.

«Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στην παραλία. Η αλήθεια είναι ότι έπεσα λίγο ψυχολογικά, στεναχωρήθηκα. Έβλεπα τον κορμό που καθόμαστε, την κούνια, την παραλία, το κιόσκι που έχουμε φτιάξει και ήξερα ότι είναι η τελευταία φορά στη ζωή μου που τα βλέπω», είπε ο ίδιος.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA