Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η μόνη παίκτρια που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρεμιέρα του Survivor, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/7) και ξέσπασε τελικά σε κλάματα, λίγο πριν οι τέσσερις φιναλίστ φύγουν για πάντα από την παραλία όπου πέρασαν τόσους μήνες. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Στάθης Σχίζας: «Λείπουν όλοι οι φίλοι μου - Θα ήθελα να είμαι με τη Σταυρούλα στην τετράδα»

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα βγω έξω, δεν θα ασχολούμαι με μικροπράγματα, θα με έχει μεγαλώσει πάρα πολύ το παιχνίδι. Θα στηρίζω πάρα πολύ ανθρώπους που πεινάνε, που δεν έχουν στέγη γιατί το βίωσα το να μην έχεις που να κοιμηθείς και να βρέχεσαι. Όλο αυτό εμένα με πονάει αυτή τη στιγμή, αλλά, επειδή το βίωσα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα στα 22 μου χρόνια να βιώσω τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα όταν θα γυρίσω πίσω και θα με ρωτάνε τι έζησα, δεν θα το καταλαβαίνουν. Θα νομίζουν ότι ήταν εύκολο. Δεν ήταν τίποτα εύκολο», ανέφερε η ίδια και στην πορεία «λύγισε».

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα το ότι έφτασα μέχρι εδώ με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη, αλλά πέρασα από σαράντα κύματα για να φτάσω μέχρι εδώ. Βρέθηκα πολλές φορές μόνη στο παιχνίδι, να προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου και μετά ήρθε ο τραυματισμός μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον εαυτό μου που άντεξα, πραγματικά άντεξα και θα πω τις ιστορίες μία προς μία σε όλους τους ανθρώπους μου εκεί κάτω και δεν θα ξεχάσω κανέναν και τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου με δάκρυα στα μάτια.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA