Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Δευτέρας (11/7) μέσα από την εκπομπή «Love It» θέλησε να σχολιάσει το «αντίο» της Φαίη Σκορδά έπειτα από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως ταυτίστηκε μαζί της απόλυτα, αφού τις έφερε στο μυαλό παλιές αναμνήσεις. «Κάθε φορά που βλέπω έναν άνθρωπο να κλαίει και για μια γυναίκα παρουσιάστρια να κλείνει ένας κύκλος, αναρωτιέμαι τι σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή. Το κλάμα μπορεί να ερμηνευθεί με διαφορετικούς τρόπους, κάποιες φορές όμως είναι δική σου απόφαση να φύγεις, ωστόσο αυτό που έχεις ζήσει όλα αυτά τα εννέα χρόνια, είναι η ζωή σου. Ακόμα και αν έχεις πάρει την απόφαση να κάνεις ένα νέο βήμα, είναι κάτι το οποίο δεν παύει να αναιρεί όλα αυτά που έχεις ζήσεις. Συγκινήθηκα πολύ με τη Φαίη Σκορδά, δεν της έστειλα, δεν επικοινώνησα μαζί της, ωστόσο, ως τηλεθεάτρια ένιωσα όλο αυτό το κύμα και αναρωτήθηκα γιατί να κλαίει;», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Το πρώτο της post στο Instagram μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης

Και συνέχισε: «Ομως είναι ωραίο να κλείνουν κύκλοι όταν είναι ή δική σου απόφαση ή κοινή απόφαση. Εγώ τη φόρτιση την οποία είδα στην Φαίη, ήταν η φόρτιση που αισθάνθηκα και εγώ όταν έφυγα από την Κρήτη και ήρθα στην Αθήνα. Εκεί ήταν όλα τα χρόνια της ζωής μου και εκεί ένιωθα αβεβαιότητα για το νέο ξεκίνημα, ανησυχία και χαρά. Ηταν επιλογή μου όμως, και το εύχομαι για όλους αυτό».

«Οπου και αν επιλεξει να πάει, εύχομαι να είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Δεν με απασχολεί αν θα πάει στον έναν σταθμό, αν θα πάρει τη θέση άλλου. Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός. Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες. Ακριβώς επειδή η τηλεόραση είναι μια μεγάλη αγκαλιά, η οποία μπορεί να σε κλείσει και μπορεί κάποια στιγμή να ανοίξει και να σε αγκαλιάσει μια άλλη. Θα της ευχηθώ τα καλύτερα κι επειδή ξέρω ότι είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, θα κλείσω και θα πω ότι κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι. Της εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και ειλικρινά να είναι μια πάρα πολύ ωραία σεζόν, με αλλαγές, γιατί ο κόσμος τις θέλει τις αλλαγές. Αλλά τις θέλουμε κι εμείς, όσοι βρισκόμαστε στην τηλεόραση, μπροστά ή και πίσω. Κι επειδή δεν ξέρουμε, και αναμεταξύ μας, που θα είμαστε, έτσι είναι η τηλεόραση, ένα σκάκι που μετακινούνται οι άνθρωποι, όχι τα πιόνια, οι προσωπικότητες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA