Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Netflix ανακοίνωσε ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζει μια σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και σήμερα όπου θα παρουσιαστεί υλικό που δεν έχει ξαναβγεί στη δημοσιότητα. 

Διαβάστε ακόμη: Girl in the Picture στο Netflix: Η ιστορία της κοπέλας που παντρεύτηκε τον απαγωγέα της - «Πάγωσαν» οι τηλεθεατές

Στη σειρά θα παρουσιαστούν συνεντεύξεις με φίλους, συγγενείς και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου που ήταν μέρος της πορείας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ στόχος της είναι να αναδείξει τα στοιχεία του χαρακτήρα του που τον έκαναν να είναι ένας από τους πιο διάσημους αθλητές όλων των εποχών.

Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σειρά του Netflix, ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες του από την καριέρα του και έγραψε: 

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω ότι συνεργάζομαι με το Netflix σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα μου. Η σειρά θα περιλαμβάνει αδημοσίευτο αρχείο, ιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί, καθώς και συνεντεύξεις από ανθρώπους που ήταν μέρος του ταξιδιού μου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Fisher Stevens, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και executive producer μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ και Emmy παραγωγό John Battsek».

https://www.instagram.com/p/Cf9BR25ossZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA