Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «The Girl in the Mirror» ή αλλιώς... «Alma» είναι η νέα ισπανική σειρά μυστηρίου του Netflix και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου από την streaming πλατφόρμα. Το πρώτο επίσημο trailer της σειράς είναι στον «αέρα» και βλέπουμε την πρωταγωνίστρια, την Αλμα που επέζησε από ένα θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 18 συμμαθητές της. Οταν ξυπνήσει, παρά την αμνησία που της στερεί τις μνήμες της, η Αλμα θα αναζητήσει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι οι άλλοι.

Διαβάστε ακόμη: Girl in the Picture στο Netflix: Η ιστορία της κοπέλας που παντρεύτηκε τον απαγωγέα της - «Πάγωσαν» οι τηλεθεατές

Η σειρά θα αποτελείται συνολικά από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Αυγούστου. Το σενάριο, καθώς και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σέρχιο Γκ. Σάντσεθ, ενώ την πρωταγωνίστρια Μιρέια Οριόλ πλαισιώνουν οι: Άλεξ Βιγιασάν, Πολ Μόνεν, Μαρία Καμπαγιέρο και Χαβιέ Μοργκάντε.

The Girl in the Mirror: Δείτε το trailer

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA