Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Σασμός χτυπώντας με άνεση την πρωτιά στην τηλεθέαση της prime time όλο το χειμώνα, η σειρά θα επιστρέψει το φθινόπωρο με νέα επεισόδια και μεταξύ των ηρώων που επιστρέφουν είναι και ο Στεφανής, ο οποίος σκοτώθηκε πέρσι στα πολύ πρώτα επεισόδια. 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Στέλιου Μάινα από τα γυρίσματα της σειράς

Όχι, ο ήρωας δεν γυρνάει από τον τάφο, αλλά όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, Τάσος Νούσιας, ο οποίος τον υποδύεται, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real L!fe, θα τον δούμε μέσα από μία ιστορία, η οποία θα ξεδιπλωθεί σε ορισμένα flashback. 

«Έρχομαι για κάποια επεισόδια ως flash back για να κάνω μια καινούρια ιστορία μέσα από τον εκλιπόντα Στεφανή. Είναι αυτό που λέω συνέχεια ότι δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ. Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο (γέλια). Δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Διαρκώς ανοίγουν την ιστορία προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι θετικές δυστυχώς.

Κάποιος, όμως, πρέπει να φέρει κι αυτό το φορτίο στους ρόλους. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν και τα αρνητικά πεδία των μαχών. Ακόμη κι οι καλοί έρχονται για να κάνουν ανατροπές. Κουβαλά ο κάθε άνθρωπος τα βάρη του, τα σκοτάδια του, τις σκιές του. Αυτή η αντίληψη στην πορεία και στο διάβα σου ότι πρέπει να στραφείς προς το φως καλό είναι να έρθει όσο πιο νωρίς γίνεται μέχρι να καεί το καντήλι σου…», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νούσιας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA