Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Super Influencer», ένα premium ντοκιμαντέρ reality σε παραγωγή των Antenna Studios, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 05 Αυγούστου στo ΑΝΤ1+, τη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1 και στόχος του είναι να παρουσιάσει τη ζωή έξι influencers πίσω από τα φίλτρα των social media.

Διαβάστε ακόμη: Η πρόταση για διπλό ρόλο της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 - All Star J2US του Κοκλώνη με Βίσση - Βανδή

Έλενα Γαλύφα, Άγγελος Κατσιλιανός, Χριστιάννα Οικονόμου, Trannos, Ηλίας Γκότσης και Dat Lilly είναι οι έξι influencers για τους οποίους το ντοκιμαντέρ θα φτιάξει μοναδικά πορτρέτα φωτίζοντας και περιγράφοντας πλευρές της ζωής τους. 

Θα δοθεί έμφαση έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η συστηματική ενασχόληση με τα social media έχει αλλάξει τη ζωή τους, αλλά και στο πώς τα διαχειρίζονται οι ίδιοι για να προωθήσουν τη δουλειά τους και να προβάλουν τη στάση ζωής τους.

Η κάμερα ακολουθεί τους έξι influencers στην καθημερινότητά τους, σε επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά και σε στιγμές χαλάρωσης, καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο ό,τι συμβαίνει, καθώς επίσης, τα συναισθήματά τους, ενώ μιλούν για εκείνους συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τους.

Το «Super Influencer» θα προβληθεί αποκλειστικά από τη streaming πλατφόρμα, ΑΝΤ1+, από την Παρασκευή 5 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή με νέο επεισόδιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA