Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χρύσα Φώσκολου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 μετά από δέκα χρόνια και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στο σταθμό με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Super Influencer: Το νέο ριάλιτι ντοκιμαντέρ του ANT1+ για την αληθινή ζωή των influencers

«10 ολόκληρα χρόνια… Αν και μισώ τους αποχαιρετισμούς οφείλω για κάποιους ανθρώπους και όχι για εμένα να γράψω δυο λόγια. Όταν πέρασα το κατώφλι του σταθμού μη γνωρίζοντας τίποτα για το επάγγελμα μας όλοι εσείς με πήρατε απ’ το χέρι σαν να ήμουν δικό σας παιδί… Μεγαλώσαμε μαζί, κινδυνεύσαμε σε δύσκολα ρεπορτάζ και πάλι… μαζί, γελάσαμε μαζί… Περάσαμε δύσκολα και εύκολα.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από εσάς γιατί είστε πραγματικά οικογένειά μου… Αν όμως έπρεπε να αναφέρω ποιοι άνθρωποι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα και με άντεξαν στην πιο ατίθαση δεκαετία μου, αυτοί ήταν η Νάνσυ Τάσση, ο Κώστας Θωμάκος και η Άννυ Ζιώγα… (μην γκρινιάζεις ως εδώ σε ακούω Αντώνη Παπαδάκη σ’ αγαπω και εσένα). Είμαι ευγνώμων και τυχερή που πάντα στη ζωή μου γνώριζα σπουδαίους ανθρώπους που έδειχναν τον δρόμο για να γίνω καλύτερη. Έτσι και τώρα γνώρισα έναν ακόμα που εμπιστεύτηκα απ’ την πρώτη στιγμή. Τα καλύτερα είναι μπροστά…

https://www.instagram.com/p/CggaNyRsOw3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για όλα αυτά σας ευχαριστώ.. μάθαμε να λέμε καλημέρα μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Χρύσα Φώσκολου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA