Διαψεύδει πως βρέθηκε το βαν που περιείχε τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της σειράς Κόκκινο Ποτάμι ο Μανούσος Μανουσάκης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σκηνοθέτης, σε ένα χωράφι της Ξάνθης με πεταμένα καλαμπόκια εντοπίστηκαν μόνο κάποια κομμάτια από τον εξοπλισμό σε κακή κατάσταση.
Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Ο «Ντάνος», τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούν οι παίκτες και τα εμπόδια που συναντά ο Ατζούν
«Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή. Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε. Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης στο OPEN. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης διευκρίνισε πως τα μηχανήματα που λείπουν είναι αρκετά και πολλά από αυτά που βρέθηκαν έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.