Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν η σειρά «Η Γη της Ελιάς» έριχνε αυλαία για την πρώτη σεζόν στις αρχές Ιουλίου, μεταξύ άλλων, ο Αστυνόμος Κουράκος συλλάμβανε την Αθηνά για το φόνο του Δημήτρη, έναν φόνο που μπορεί η ίδια να μην είχε διαπράξει, αλλά όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της με αποτέλεσμα να εκείνη να οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι τη δίκη. 

Διαβάστε ακόμη: Μανούσος Μανουσάκης: Διαψεύδει πως βρέθηκε το βαν με τον εξοπλισμό για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Η επιτυχημένη σειρά του Mega αναμένεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στο Mega με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, του οποίου τα γυρίσματα γίνονται με εντατικούς ρυθμούς αυτή την περίοδο και στο επίσημο κανάλι του Mega στο YouTube ανέβηκε πριν λίγες ώρες το πρώτο τρέιλερ που πραγματικά συγκλονίζει με τις εξελίξεις. 

Μεταξύ άλλων βλέπουμε την Ιουλία να προειδοποιεί τον Κουράκο ότι «η Αθηνά δεν είναι φόνισσα και ότι θα φάει τα μούτρα του», ενώ τελικά το ζευγάρι χωρίζει ύστερα από το τελεσίγραφο που της δίνει εκείνος. 

Η Αθηνά ζει εφιαλτικές στιγμές στη φυλακή, ενώ περιμένει τη δίκη της, η οποία θα φέρει πολλά μυστικά στο φως. Μαργαρίτα και Μαρία θα σταθούν στο πλευρό της, ενώ την υπεράσπισή της θα αναλάβει ο Λυκούργος. Ο Ιάκωβος θα θέλει να την καταστρέψει, ενώ σε ρόλο δεσμοφύλακα θα δούμε τη γνωστή τραγουδίστρια, Ελπίδα

Ακόμα η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη, η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται με τον δεύτερο να της προτείνει να υιοθετήσουν, την Αγγελική, ενώ Μυρτάλη, Αλέξης και Χρήστος θα μπλεχτούν σε ένα ερωτικό τρίγωνο με μάλλον τραγική κατάληξη. 

Τέλος, θα γίνει απόπειρα δολοφονίας της Ισμήνης μπροστά στον πατέρα της, ενώ η Βασιλική πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια του Φίλιππου, ο οποίος θα είναι ανήμπορος να τη βοηθήσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA