Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το προχωρημένο του Θέρους υπάρχουν ακόμη ζυμώσεις και εκκρεμότητες στα κανάλια. Αυτή που φαίνεται πως έκλεισε είναι της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Η προηγούμενη θητεία της Νομικού είχε διαρκέσει 8 χρόνια, ολοκληρώθηκε την Άνοιξη του 2019 και με την λήξη της η παρουσιάστρια μέσω Instagram είχε εκφραστεί τότε με θερμότατα λόγια για τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Το συγκλονιστικό τρέιλερ για τον Β’ κύκλο της σειράς - Αγωνία για Αθηνά και Βασιλική

«Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ANT1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς “ευχαριστώ” στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Μ. Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια».

Τώρα επιστρέφει και σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο θα είναι διετούς διάρκειας και θα υπάρχει η πρόβλεψη και για αξιοποίηση της παρουσιάστριας στη βραδινή ζώνη εφόσον θα είναι κάτι το οποίο επιθυμούν και οι δύο πλευρές. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη επικοινωνία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού σε πολύ φιλικό κλίμα. Όσον αφορά στην παρουσία της στο «Πρωινό» θα είναι σίγουρα στην έναρξη και τη λήξη της εκπομπής ενώ δεν αποκλείεται να είναι παρούσα ακόμη και στην ενότητα της επικαιρότητας και των κοινωνικών θεμάτων. Οι ρόλοι θα είναι απόλυτα διακριτοί καθώς βασικός παρουσιαστής από τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας και όλοι οι υπόλοιποι με πρώτη τη Δούκισσα Νομικού - η οποία θα έχει και τις γυναικείες στήλες της εκπομπής - θα ακολουθούν. Τέλος και στο μαγειρικό θρίλερ που διαδραματίστηκε μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά καθώς η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συμφώνησε και αυτή την επιστροφή της στο κανάλι του Αμαρουσίου. Πιθανότατα στο δεύτερο μισό της σεζόν θα έχει δική της μαγειρική εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Η Χειμωνιάτικη επιστροφή Κανάκη στον ΑΝΤ1

Αργότερα και από τους αρχικούς υπολογισμούς που τοποθετούσαν την τηλεοπτική του επιστροφή στις αρχές Νοεμβρίου σκοπεύει να επανακάμψει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης. Για καθαρά τεχνικούς λόγους που αφορούν στη μετάδοση από το Κανάλι του Αμαρουσίου του παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στο Κατάρ. Ενώ παραδοσιακά ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επιστρέφουν στη μικρή οθόνη την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου τώρα είναι πιθανό να επιστρέψουν στις αρχές Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου όταν το Μουντιάλ θα έχει περάσει στη φάση των 16 με δύο αγώνες την ημέρα όπου πιθανότατα ο ένας θα μεταδίδεται από την Ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 και ο δεύτερος από τον συνδρομητικό ΑΝΤ1 +. Η συμφωνία του παρουσιαστή με το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει ως έχει από την προηγούμενη σεζόν με τέσσερις εβδομαδιαίες μεταδόσεις των «Ράδιο Αρβύλα» και μία του «Βινυλίου». Δεν αναμένεται κάποια προσθήκη στην ομάδα της εκπομπής ούτε στο περιεχόμενο των «Αρβύλα» που παραμένει σατιρικό. Το «Βινύλιο» θα επιστρέψει με vintage νοσταλγική διάθεση και πολλά ρετρό αφιερώματα.

Ετοιμάζεται το πλατό της Σκορδά, αργεί η πρεμιέρα

Ζεστά γήινα χρώματα με κοριτσίστικες πινελιές που θα δημιουργούν στη μέση τηλεθεάτρια μια οικεία ατμόσφαιρα ζήτησε η Φαίη Σκορδά από τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ για τη δημιουργία του νέου πλατό στα Μελίσσια λίγο πριν αναχωρήσει για τις σύντομες καλοκαιρινές της διακοπές στη Χαλκιδική. Αναμένεται να είναι στην Αθήνα μετά τις 20 Αυγούστου όπου θα συμμετάσχει ενεργά στις συσκέψεις που θα γίνουν με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάνα Τρυφίδου και την υπόλοιπη ομάδα. Ομάδα που δεν έχει ακόμη κλείσει τελείως καθώς συνεχίζονται οι συζητήσεις για τα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σε εκκρεμότητα παραμένουν δύο βασικές στήλες της εκπομπής: Αυτή της μαγειρικής μετά την άρνηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και της αστρολογίας. Όσον αφορά στην πρεμιέρα της εκπομπής παρά τις πρώτες πληροφορίες περί αιφνιδιασμού ακόμη και στις 29 Αυγούστου που θα ξεκινήσουν οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως προτιμά να ξεδιπλωθεί πρώτα ο ανταγωνισμός απέναντί της και εκείνη να κάνει τελευταία έναρξης την δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έχοντας μια πρώτη εικόνα και εκτίμηση των «απέναντι» προγραμμάτων.

Η είσοδος της Ελπίδας στη «Γη της Ελιάς»

Αίσθηση έχει προκαλέσει το πρώτο τρέϊλερ του δεύτερου κύκλου της «Γης της Ελιάς» που τρέχει ήδη στον «αέρα» του Mega. Και αποτυπώνεται και στα σχόλια των χρηστών του twitter. Απαγωγές, έρωτες, εκβιασμοί, χωρισμοί και φυσικά η δίκη της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) θα απασχολήσουν το κοινό στη συνέχεια της δραματικής σειράς του Αντρέα Γεωργίου. Αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού η είσοδος της τραγουδίστριας Ελπίδας στη σειρά την οποία για πρώτη φορά θα δούμε σε ρόλο ηθοποιού. Οι συζητήσεις με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου είχαν ξεκινήσει μήνες πριν καθώς η τραγουδίστρια συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον γνωστό Κύπριο ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό. Στη «Γη της Ελιάς» η Ελπίδα θα υποδυθεί τη Βαγγελιώ που θα είναι η συγκρατούμενη της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) μέχρι να γίνει η δίκη της στην οποία κατηγορείται για το φόνο του Δημήτρη (Σπύρος Νικολαίδης). Η Βαγγελιώ δείχνει στην αρχή στοργική απέναντι στη συγκρατούμενή της όμως αποδεικνύεται στην πορεία πως πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα με πολλά μυστικά και ένοχες υποθέσεις από το παρελθόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA