Μενού
  • Α-
  • Α+

Παγκόσμια πρεμιέρα κάνει σήμερα η πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική σειρά «The Sandman» στο Netflix και η αγωνία των θαυμαστών των κόμιξ του Νιλ Γκέιμαν, στα οποία βασίζεται, αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα. Το «The Sandman» αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάγαλμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας. Τα 10 επεισόδια υπογράφει ο Νιλ Γκέιμαν ως παραγωγός, ενώ ως showrunners συναντάμε τους Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ και Άλαν Χάινμπεργκ.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Κούλιτζ: «Κοιμήθηκα με 200 ανθρώπους μετά το American Pie» παραδέχεται η μητέρα Στίφλερ

O Νιλ Γκέιμαν δημιούργησε το πρώτο τεύχος του Sandman το 1989. Μάγοι και αλχημιστές προσπαθούν σε μία τελετή να αιχμαλωτίσουν τον θάνατο, ωστόσο κάνουν λάθος και πιάνουν τον Θεό των Ονείρων, τον Μορφέα. Εκείνος έπειτα από χρόνια αιχμαλωσίας καταφέρνει τη δεκαετία του 1980 να αποδράσει. Στόχος του είναι όχι μόνο να πάρει εκδίκηση, αλλά και να συνηθίσει στον μοντέρνο κόσμο.

«The Sandman»: Η υπόθεση της σειράς

Συνδυάζοντας μοντέρνους μύθους και σκοτεινή φαντασία και μεταβαίνοντας από τη σύγχρονη μυθοπλασία στο ιστορικό δράμα και τους θρύλους, η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα τους ανθρώπους και τα μέρη που επηρεάζονται από τον Μορφέα, τον θεό του ύπνου, καθώς εκείνος προσπαθεί να επανορθώσει για τα κοσμικά -και ανθρώπινα- λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA