Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας, ωστόσο η Φλορίντα Πετρουτσέλι, όπως είχε ανακοινώσει η ίδια λίγο πριν το φινάλε της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής. Οι λόγοι για τους οποίους η συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη αποφάσισε να βρεθεί εκτός εκπομπής, είναι προσωπικοί.

Διαβάστε ακόμη: Ερχεται αντεπίθεση του ΣΚΑΪ μέσα στον Αύγουστο - Το κρίσιμο τεστ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μόλις έγινε γνωστό πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ξεκίνησε συζήτηση για το ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της.

Η απάντηση δόθηκε μέσω του πρώτου teaser για την επιστροφή της εκπομπής τον Σεπτέμβριο. Τελικά, η δημοσιογράφος που θα πάρει καρέκλα στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη τη νέα τηλεοπτική χρονιά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είναι η Αννα Ζηρδέλη, η οποία την περασμένη σεζόν βρισκόταν στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA