Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου έλυσαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ τους, την οποία το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε μέσα από τις τοποθετήσεις και τα σχόλια των δύο παρουσιαστριών. Ολα ξεκίνησαν από κάποια σχόλια που είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινιούργιου στην εκπομπή της για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σχόλια που είχαν ενοχλήσει την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» η οποία δεν είχε διστάσει να εκφράσει την ενόχλησή της αυτή και μέσα από την εκπομπή της.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Αγχωμένη στην πρεμιέρα του «Πρωινού μας» στον ΣΚΑΪ - «Μου λείψατε»

Ωστόσο, η παρεξήγηση αυτή φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν αφού η Σταματίνα Τσιμτσιλή εισέβαλε στο πλατό της Super Κατερίνας ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία σκιά ανάμεσά τους. «Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη, ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε» ανέφερε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Σε καμία περίπτωση δε μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε με τη μια τηλέφωνο. Είσαι μια κυρία» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA