Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι οντισιόν συνεχίζονται απόψε Τρίτη (20/9) στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM και μεταξύ των υποψηφίων που εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές ήταν και η 59χρονη Πρεμ Σούκι, η οποία είχε βαφτιστεί «Μαρία», αλλά άλλαξε το όνομά της σε ταξίδι της στην Ινδία. Από την αρχή η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ενέκρινε την πολύχρωμη ενδυματολογική της επιλογή, λέγοντας πως ήταν λάθος για κάστινγκ αν και οι άλλοι τρεις κριτές ανέφεραν πως «το υποστηρίζει». Όταν ήρθε η στιγμή για να εμφανιστεί με μαγιό, η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε ποιο είναι το όνειρό της με την Πρεμ να απαντά: «θέλω να μείνω αθάνατη, και δεν εννοώ το… όχημα. Να αφήσω κάτι πίσω να θυμούνται. Θέλω να γελάσω, να παίξω».

Διαβάστε ακόμη: GNTM 5: Απασφάλισε ο Λιάγκας για τους κριτές - «Σιγά ρε Καγιά, έλεος»

Η απάντηση δεν άρεσε στη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία σχολίασε: «Αν θες να κάνεις αυτά, πήγαινε διακοπές. Αυτή η δουλειά δεν έχει ωράριο. Δεν είναι μόνο τριαντάφυλλα και σαμπάνιες», άποψη με την οποία συμφώνησε και ο Τάσος Σοφρωνίου. Η υποψήφια απάντησε πως στο παρελθόν δούλευε ως αεροσυνοδός και πως τώρα ήρθε η ώρα της και «θέλει να γίνει μοντέλο», αλλά δεν έπεισε τη Χατζηπαντελή και τον Σοφρωνίου που ψήφισαν «όχι». Το ίδιο ψήφισε και ο Γιώργος Καράβας, ενώ μόνο η Βίκυ Καγιά ψήφισε «ναι».

Η Σοφία Χατζηπαντελή πρόσθεσε πως ψάχνει την προοπτική και δεν την βλέπει σε εκείνην και αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος για να μην την ψηφίσει. Όταν η Πρέμι της είπε ότι δεν έχει βγάλει ούτε μία σέλφι στη ζωή της οπότε δεν έχει εμπειρία από πόζες. «Σέλφις δεν υπήρχαν τότε. Αυτό είναι δικαιολογία», της απάντησε η Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά η 59χρονη δεν έδειξε να πτοείται από την κριτική που άκουσε και έτσι μετά στην προσωπική της συνέντευξη είπε: «Ο κάθε ένας λέει αυτό που έχει μέσα του. Ήταν η άποψή της και οι απόψεις είναι σαν τις κ*λ******δες. Όλοι έχουν από μια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA