Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/9) ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για τις συζητήσεις που κάνει σχετικά με το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, καθώς και για το Survivor All Star, αλλά και για τον Ντάνο. Φυσικά από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι είναι σε σχέση. Ωστόσο, πριν καλά καλά ξεκινήσει η κουβέντα ανάμεσά τους, διακρίναμε μια μικρή ένταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Κιμούλης: Τι απαντά σε Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού για τις νέες δηλώσεις τους

«Survivor, The Bachelor και φέτος που θα σε δούμε; Θέατρο ή τηλεόραση;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια με τον ηθοποιό και πρώην παίκτη ριάλιτι να απαντά: «Η ερώτηση είναι πού θέλετε να με δείτε; Αν ήρθα εδώ, ήρθα για να κάνουμε μια συνέντευξη αλλά και να ρωτήσω…», απάντησε με την Κατερίνα να του λέει εμφανώς εκνευρισμένη: «Θα μου πεις τι να ρωτήσω; Δεν το κατάλαβα». Οι τόνοι ωστόσο έπεσαν αμέσως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA