Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε το «παρών» στο «Fashion tv World’s Excellence Gala» στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το νέο κύκλο του GNTM που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9) στο Star, λέγοντας πως «είδα μια φασαρία», ενώ στη συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη που χαρακτήρισε το ριάλιτι μοντέλων «τηλεοπτικό σκουπίδι», αλλά και το «diversity» που δείχνουν να αναζητούν έντονα στο GNTM φέτος. «Το μόνο βαρύ πάνω μου είναι η μαγκιά μου. Αν το GNTM είναι σκουπίδι, να βγει η κυρία Πατούλη με μια σκούπα κι ένα φαράσι να το σκουπίσει», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη για GNTM και Βίκυ Καγιά: «Είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι - Δεν την βλέπω καν»

Έδειξε δε αγανακτισμένος με το «diversity» που αναζητούν όλοι λέγοντας πως «Η μόδα μπορεί να είναι το diversity και όλες αυτές οι σαχλαμάρες που χρησιμοποιούμε, αλλά τελικά, ποιο diversity είδατε εσείς σήμερα εδώ; Φτάνει με τις σαχλαμάρες που βλέπω, ακούω και που αναπαράγονται».

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κριτική επιτροπή με τον ίδιο να κατακεραυνώνει τη γκεστ κριτή, Σοφία Χατζηπαντελή. «Κρίμα γιατί είναι δύο παιδιά, ο Τάσος και ο Καράβας που έχουν γνώσεις, με μία υστερική μέσα στη μέση. Αυτό που μπήκε εκεί μέσα στη μέση, κακώς. Της έκαναν κακά πλάνα, η Βίκυ είναι ωραίο κορίτσι, αλλά νομίζω ότι μ’ αρέσει περισσότερο όρθια», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA