Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειράς του Alpha «Σασμός» επέστρεψε με τον β΄ κύκλο επεισοδίων και σαρώνει τόσο σε τηλεθέαση όσο και στα trends στο Twitter αφού σε κάθε επεισόδιο της αγαπημένης σειράς οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές. Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας συζητήθηκε όσο καμία άλλη, η σκηνή ανάμεσα στον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.  Αστέρης και Αργυρώ συναντήθηκαν μετά τη δολοφονία του Άγγελου και το τετ-α-τετ τους ήταν φορτισμένο συναισθηματικά. Η Αργυρώ δεν μπορεί να δεχτεί ότι οι Σταματάκηδες σκότωσαν ακόμη ένα πρόσωπο της οικογένειάς της και ο Αστέρης προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο, δηλώνοντάς της ότι θέλει να ξαναδεί το χαμόγελο στα χείλη της αποκαλώντας την, μάλιστα, «αγάπη μου» με τους «τουιτεράδες» να... «τσιρίζουν» από χαρά.

Διαβάστε ακόμη: Η γη της ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Το ραντεβού της Βιολέτας με τον Λυκούργο θα βαφτεί με αίμα

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Θέλω να πάρω πάνω από το βλέμμα σου αυτή την σκοτεινιά, θέλω να σε κάνω να χαμογελάς, όπως χαμογελούσες και τότε και ο κόσμος γέμιζε φως, αλλά δεν μπορώ… δεν βρίσκω τον λόγο, δεν θέλω πια να ζω χωρίς εσένα Αργυρώ. Αγάπη μου…» της είπε.

https://www.instagram.com/p/Ci2FsHNoByR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τρφερό τετ α τετ διέκοψε ο Σταύρος ο οποίος επιτέθηκε στον Αστέρη προειδοποιώντας τον να μην πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, απειλώντας μάλιστα πως θα τον σκοτώσει. Οι δυο τους δεν έπαψαν ποτέ να είναι ερωτευμένοι και αυτό φάνηκε με το Twitter να «λιώνει» και να θεωρεί τον Σταύρο, τον σύζυγο της Αργυρούς, παρία. Μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Γιώργος Χριστοδούλου έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση, σχετικά με τη συγκεκριμένη σκηνή. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία του στην οποία φοράει κέρατα και σχολίασε «Εγώ μετά το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA