Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε με τον δικό της τρόπο την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά της, έχοντας να παίζει στο background το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα». Κατά την είσοδό της στο πλατό, η παρουσιάστρια του «Πρωινό μας», είπε: «Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του Πρωινού μας, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο.  Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο. Κορίτσια μου, σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό;» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε ακόμη: The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την πέμπτη σεζόν

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε «τι να σας πω τώρα… καταλαβαίνετε! Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω. Έρχεται κάποια στιγμή όμως… Μα δεν πρέπει να μας πηγαίνει η καρδιά;». Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να φύγει από τον ΑΝΤ1, όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και να κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA