Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» του ANT1 και το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (26/9). Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» τοποθετήθηκε για την απόφαση της Δούκισσας Νομικού να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ANT1 και έκανε ένα σχόλιο για την δική της πολυετή πορεία στην τηλεόραση. «Για να μιλάμε σοβαρά, κι εμένα μέσα στις δουλειές όλα αυτά τα χρόνια, μου έχει τύχει, όλα μου έχουν τύχει. Κάποιος που ξεκινά με κάποιον να μην μπορεί να προχωρήσει, μα γιατί ο ένας το νιώθει πιο έντονα από τον άλλον… σίγουρα όταν υπάρχει μια αποχώρηση σε μια εκπομπή και οι δύο πλευρές κάπως δεν αισθάνονται καλά. Το λέω πολύ ευγενικά, αυτά συμβαίνουν, δεν είμαι μέσα στον ANT1 και δεν ψάχνω να δω τι γίνεται και δεν θέλω» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Μετατίθεται για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα λόγω καιρικών συνθηκών

Νωρίτερα ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής «Πρωινό» είχε κάνει λόγο για «οικειοθελή αποχώρηση» της Δούκισσας Νομικού, της ευχήθηκε τα καλύτερα, ενώ ευχαρίστησε τον ANT1 που στηρίζει την ομάδα και την εκπομπή του. «Οπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Να την ευχαριστήσω μεσα από την καρδιά μου για τη μικρή συνεργασία μας αυτές τις 2-3 εβδομάδες και να της ευχηθώ τα καλύτερα και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ANT1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA