Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση φέτος με την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του «Maestro» να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22.30 στο Mega με τον ίδιο να τη χαρακτηρίζει την «πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει», αλλά και την «πιο καλή» στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (26/9). Σήμερα Τρίτη το Mega ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Instagram το νέο τρέιλερ της σειράς αναφέροντας στη λεζάντα: «Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει στο MEGA με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά εννιά επεισοδίων με τίτλο #Maestro. Πρεμιέρα την Πέμπτη 13/10 στις 22:30». 

Διαβάστε ακόμη: Maestro - Κλέλια Ανδριολάτου: «Γελάσαμε πολύ στις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

H υπόθεση της σειράς

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…  

https://www.instagram.com/tv/CjAtVJSqwil/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA