Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» του Alpha, δέχθηκε ακόμη μία πρόταση από το κανάλι, αυτή τη φορά σχετικό με την παρουσίαση μίας εκπομπής. Οπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η πρόταση έγινε και δεν θα την απορρίψει. «Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω», ανέφερε. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Μαρία Τζομπανάκη φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την εκπομπή «Τhe Secret Song» που παρουσιάζει εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Αναστασοπούλου: Η παρουσιάστρια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έφυγε από τον ΣΚΑΪ

Η εκπομπή θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, θα προβληθεί από τη συχνότητα του Alpha και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Το κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετικό παρουσιαστή και έχει προταθεί στην ηθοποιό να αναλάβει το πρώτο επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του εκάστοτε καλεσμένου θα προβάλλεται μέσω τραγουδιών. Προτάσεις για παρουσίαση επεισοδίου  φέρεται πως έχουν δεχθεί ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA