Μενού
  • Α-
  • Α+

Διπλά ευχάριστα νέα για τους φαν του Deadpool ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (28/9) η Marvel Studios διά στόματος Ράιν Ρέινολντς μέσα από βίντεο που ανέβασε ο σταρ του Χόλιγουντ στο προφίλ του στο Twitter το οποίο, μάλιστα, είχε και έναν πολύ ξεχωριστό γκεστ σταρ, τον Χιου Τζάκμαν. Στο εν λόγω βίντεο ο Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το Deadpool 3, το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ήταν στα σκαριά. Η τρίτη συνέχεια του αντιήρωα της Marvel θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Διαβάστε ακόμη: Leonardo DiCaprio - Gigi Hadid: Mαζί στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

Ο ηθοποιός μιλάει για την προετοιμασία της τρίτης ταινίας του Deadpool και αποκαλύπτει πως οι παραγωγοί είχαν μια ιδέα. «Χιου, θες να ξαναπαίξεις τον Wolverine;», ρωτάει τον Χιου Τζάκμαν, ο οποίος περνάει από πίσω του εκείνη τη στιγμή στο βίντεο με τον Τζάκμαν να του απαντάει «Ναι, σίγουρα, Ράιαν», ενώ ανεβαίνει τις σκάλες. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χιου Τζάκμαν είχε δηλώσει το 2017 όταν προβλήθηκε το «Λόγκαν» πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που θα υποδυόταν τον Wolverine και θα ήθελε να δει κάποιον άλλο ηθοποιό να τον ενσαρκώσει στο μέλλον, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο ηθοποιός άλλαξε γνώμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA