Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (2/10) το «The Voice» και ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν και η 23χρονη Μάρω Μαγγανιάρη από την Αθήνα. Η νεαρή τραγουδίστρια δίχασε τους τέσσερις coaches με κάποιον να «μπλοκάρει» απρόσμενα την Ελενα Παπαρίζου. Η coach του μουσικού σόου εξοργίστηκε και θέλησε να μάθει ποιος ήταν πίσω από αυτή την κίνηση. Οπως φάνηκε το... μπλοκ ήρθε από τον Πάνο Μουζουράκη. Βέβαια η τραγουδίστρια έκανε έρευνα. Η ΕΈλενα Παπαρίζου όρμησε στο παντελόνι του, για να του βγάλει την ζώνη και να προσπαθήσει να τον απειλήσει προκειμένου να της πει την αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη: Το Κόκκινο Ποτάμι: Η πρεμιέρα καθήλωσε κοινό και Twitter

«Βρε βγάλε το εδώ πέρα! Θα γίνει χαμούλης! Βάλε τα χέρια σου εδώ πάνω να δω με ποιο χέρι και ποιο δάχτυλο πάτησες του κουμπί» αναφώνησε η Έλενα παπαρίζου με άγριες διαθέσεις προς τον συνάδελφο της και coach του The Voice. Όπως έδειξε άλλωστε το απόσπασμα, ο Πάνος Μουζουράκης πράγματι είχε «μπλοκάρει» την Έλενα Παπαρίζου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA