Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 32χρονη Μανόλια Αλεξάκη συγκίνησε με την προσωπική της ιστορία που μοιράστηκε με το κοινό του The Voice, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (16/10) στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η νεαρή διαγωνιζόμενη του μουσικού τάλεντ σόου έχασε πριν από μόλις έναν χρόνο τον αγαπημένο της αδελφό και θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στην κάμερα. «Είμαι δασκάλα μακιγιάζ και εργάζομαι ως makeup artist. Η μουσική μπήκε στη ζωή μου από πολύ μικρή, η μητέρα μου έπαιζε κιθάρα και οι ωραιότερες μου αναμνήσεις είναι να τραγουδάμε μαζί. Πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή ο αδελφός μου. Είναι η μεγαλύτερη μου αγάπη. Τον λατρεύω και μιλάω σε χρόνο ενεστώτα διότι θεωρώ ότι οι αγαπημένοι μας ζουν μέσα μας. Τον λένε Άγγελο».

Διαβάστε ακόμη: The Voice: Η μουσική μπήκε στη ζωή μου όταν είδα τον Χρήστο Σαντικάι να τραγουδάει χριστουγεννιάτικα

«Έκανα λοιπόν δυο φτερά αγγέλου, παράσημα. Εκείνο το βράδυ που έφυγε ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα κουκουβάγια. Αυτά λοιπόν τα δυο τα κουβαλάω, όπως αυτόν, μαζί μου» συμπλήρωσε η διαγωνιζόμενη στο The Voice. «Όπως κάθε άνθρωπος που έχει χάσει έναν αγαπημένο του άνθρωπο και σπάει ο κόσμος του, πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία για να σπάσει ο κόσμος μέσα μας για να μπορέσει να υπάρξει χώρος να γεννηθεί κάτι καινούργιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA