Μενού
  • Α-
  • Α+

Τους τελευταίους μήνες το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει πανικοβληθεί για την επερχόμενη σεζόν του «The Crown» που έρχεται στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου και -μεταξύ άλλων- καλύπτει το διαζύγιο του τότε πρίγκιπα Καρόλου από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά και της τελευταίες στιγμές της «πριγκίπισσας του λαού». Στη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς, θα προβληθούν πολλά από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα που συνέβησαν στη βασιλική οικογένεια. Ενα από αυτά είναι και το περιβόητο ερωτικό τηλεφώνημα του τότε πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, όταν ακόμη εκείνος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο με Κανάκη - Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και η κρίσιμη σύσκεψη ΣΚΑΪ - Σκορδά

Είναι γνωστό ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με την παραγωγή του Netflix λόγω της προβολής πολλών προσωπικών στιγμών και ίσως αυτό σταθεί ακόμη μία αφορμή να επέλθει νέα ρήξη.

Ο πικάντικος διάλογος ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα

Ο Βασιλιάς Κάρολος (τότε πρίγκιπας) και η Καμίλα είχαν συνομιλήσει πολλές φορές μέσω τηλεφώνου, αλλά ο παρακάτω διάλογός τους το 1989, ήταν αυτός που διέρρευσε. Το τηλεφώνημα, όπως αναφέρει το thecut.com, που έλαβε από τα μέσα ενημέρωσης τον τίτλο «Tampongate», δημοσιεύτηκε στον ξένο Τύπο λίγα χρόνια μετά, το 1993, οπότε και αποκαλύφθηκαν οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Καρόλου, ο οποίος είχε ηχογραφηθεί κρυφά.

  • Κάρολος: Θέλω να ζήσω μέσα στο παντελόνι σου ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο!
  • Καμίλα: (γέλια) Σε τι πρόκειται να μεταμορφωθείς, σε βρακί; (Σε αυτό το σημείο και οι δύο γελούν)
  • Κάρολος: Ή θα μπορούσα να είμαι ένα Tampax (μάρκα ταμπόν). Αυτή θα ήταν η τύχη μου!
  • Καμίλα: Είσαι ένας ηλίθιος, τι θαυμάσια ιδέα.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

The Crown: Οργή στο Παλάτι για τις τελευταίες ώρες της Νταϊάνα που θα «παίξουν» στη σειρά

Την ίδια ώρα την οργή του Παλατιού αλλά και του πρίγκιπα Ουίλιαμ θα αντιμετωπίσει το Netflix και οι παραγωγοί του The Crown καθώς θα παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές της αδικοχαμένης Νταϊάνα. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για τον επόμενο κύκλο της σειράς, τα επόμενα επεισόδια θα καλύψουν όλες τις τελευταίες ημέρες που έζησε η «πριγκίπισσα του λαού», μέχρι το τραγικό δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 1997.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η κίνηση αυτή δεν φαίνεται να αρέσει και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, με πηγή κοντά του να αναφέρει πως ο ίδιος είναι εξοργισμένος που η πλατφόρμα αναπαράγει τις τελευταίες μέρες της μητέρας του για ψυχαγωγικούς σκοπούς. «Το να βρίσκεσαι στο Παρίσι και να μετατρέπεις τις τελευταίες μέρες και ώρες της Νταϊάνα σε δράμα είναι πολύ άβολο. Η σειρά προσπαθούσε πάντα να παρουσιάσει μια φανταστική εκδοχή της βασιλικής ιστορίας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλά τελευταία, καθώς τα πράγματα πλησιάζουν στο σήμερα, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία», αναφέρει πηγή από την παραγωγή στη Sun.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA