Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατροπή στο Asia Express το βράδυ της Κυριακής (6/11). Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συνάντησε τα ζευγάρια αμέσως μετά το νέο race προκειμένου να ανακοινώσει τη σειρά με την οποία επέστρεψαν. Το ζευγάρι που επιστρέφει τελευταίο αποχωρεί από το Asia Express. Την ώρα της ανακοίνωσης ο παρουσιαστής αποκάλυψε μπροστά σε όλους πως η Ρασέλ και η μητέρα της δωροδόκησαν κάποιον περαστικό προκειμένου να τους βοηθήσει στο race και να επιστρέψουν πιο γρήγορα πίσω. Κλόντια και Ρασέλ παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού και αποβλήθηκαν. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τις ενημέρωσε πως θα πρέπει να αποχωρήσουν από το Asia Express.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Το backstage βίντεο με τον χορό της Μαρίας Τζομπανάκη στον γάμο Μαθιού-Βασιλικής που έγινε viral

Το μοντέλο παραδέχτηκε πως έταξε κάποια χρήματα σε κάποιον περαστικό τα οποία δεν θα τα έδινε, ωστόσο εκείνος τις ακολούθησε από πίσω, κάτι που τις έκανε να φοβηθούν και να του τα δώσουν τελικά. Η μητέρα της Ρασέλ δεν άντεξε την πίεση και την σύγχυση με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πέφτοντας στο έδαφος. Αμέσως έσπευσαν οι πρώτες βοήθειες από την παραγωγή του Asia Express.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA