Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Λέκκας, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια κατά τα οποία εκείνος και η μητέρα του αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά ο ίδιος ήταν ένα «χαρούμενο παιδάκι», όπως είπε χαρακτηριστικά με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της από τη συγκίνηση. «Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν και άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου, επίσης», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Λέκκας. 

Διαβάστε ακόμη: Αντζελα Δημητρίου - «Γεια - The Musical»: Αποχώρησε στα μισά της παράστασης επειδή την έβαλαν στην τρίτη σειρά

Συνέχισε λέγοντας πως «Βοηθούσαν όσο μπορούσαν. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια. Παρόλα αυτά μέσα στο σπίτι, δεν είχαμε μιζέρια, είχαμε χαρά. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαΐ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαΐ κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη και διαβάζαμε».

«Έκανε ό,τι μπορούσε. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός που κοινωνικά θα έλεγε "να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά". Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία», συμπλήρωσε ο Τάσος Λέκκας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της από την ιστορία του νεαρού ηθοποιού και να σκουπίζει τα δάκρυά της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA