Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν «άβολο» διάλογο είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης (01/12) η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής «Ελένη» στο Mega η παρουσιάστρια απηύθυνε τον λόγο στον συνεργάτη της, για τον οποίο το προηγούμενο διάστημα έγινε πολύς λόγος σχετικά με το πόσο τηλεοπτικό χρόνο του δίνεται στην εκπομπή. «Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου. Ούτε καν η καθηγήτριά σου στο πανεπιστήμιο, στο γυμνάσιο ή στο λύκειο. Ωρες ώρες γουρλώνεις το μάτι, που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου. Τόσο τρομακτικό είναι. Λέω τόσο τρομακτική είμαι; Ρε Θοδωρή είμαι πολύ τρομακτική;» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμη: H αλήθεια για την τηλεοπτική επιστροφή της Μαλέσκου και τα δώρα του Ατζούν στο «All Star Survivor»

«Σε βλέπω σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο που λες “έλα προσγειώσου”. Είναι φωτισμένος αλλά δεν σε απειλεί» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Και τότε η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε γελώντας: «Μου ρίχνεις κάτι ματιές που λέω “Θεέ μου τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει τέτοιες ματιές;”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA